Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/3/2018

Nou programa de formació per empreses i emprenedors 2018

S'ha presentat la nova edició del programa formatiu per a empreses i emprenedors que treballen de manera conjunta totes les entitats de promoció econòmica de la comarca. El proper dimarts, 20 de març a les 9.15 es farà al VIT (Vic) l'acte inaugural amb una conferència de Simon Lee: 'Startups? Com emprendre i crear una empresa'.

Enguany, el programa Formació per a empreses i emprenedors compta amb dues línies diferenciades. D'una banda, unes sessions bàsiques de caràcter pràctic, on es treballaran els àmbits essencials a tenir en compte per construir un projecte emprenedor. 

D'altra banda, s'han progarmat unes sessions específiques que segueixen la línia d'anteriors edicions, dirigides a autònoms i petites empreses, comerç i a tot el sector empresarial en general. La primera acció dins d'aquest grup serà a Manlleu els dies 22 i 23 de març: Treu profit de les xarxes socials per difondre la teva marca personal. Dues sessions per incidir en diversos aspectes de la Marca personal: concepte, importància i difusió a través de xarxes socials.

Durant el primer semestre, Manlleu acollirà les següents sessions:

Podeu consultar tota la programació al PDF adjunt i al web de creacció

Més informació i inscripcions: empresa@manlleu.cat


Imatges relacionades

2018.jpg

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Data de modificació: 16/03/2018 11:11:19

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter