Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

3/4/2018

Tret de sortida a les activitats de la Primavera (en)cantada de Manlleu

Manlleu consolida la Primavera (en)cantada com a esdeveniment cultural que aglutina art, comerç, concerts, cultura popular, exposicions, flors, fotografia, gastronomia, literatura, música i teatre. L’edició d’enguany es celebrarà del 6 al 29 d’abril.

El divendres, 6 d’abril, a les 20 h, a la Sala d’exposicions de Can Puget, hi haurà la inauguració de l’exposició: El Cabrerès, retrats musicals, amenitzada amb música en viu. Exposició fotogràfica a càrrec del Grup Fotogràfic Cabrerès. Aquest serà el primer dels actes que es celebraran en el marc de la Primavera (en)cantada d’enguany. 

La Primavera (en)cantada recull els esdeveniments culturals de Manlleu que es celebren durant el mes d’abril. El ventall d’activitats és ampli: Art, comerç, concerts, cultura popular, exposicions, flors, fotografia, gastronomia, literatura, música, teatre... 

L’(en)cantada continua, un any més, gràcies a la participació i el suport de les entitats, les associacions, els centres educatius i el comerç de la ciutat. 

Les activitats de la Diada de Sant Jordi també s’inclouen en els actes de la Primavera (en)cantada de Manlleu.


Documentació adjunta

Data de modificació: 05/04/2018 12:44:44

CERCADOR

Cerca de continguts, preguntes, etc
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter