Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

9/5/2017

Els pirates, protagonistes de la nit de comerç de Manlleu

Uns 75 establiments participen de l’edició d’enguany de la Nit de Comerç de Manlleu que es celebrarà el proper dissabte dia 20 de maig, a partir de les 8 del vespre, i convertirà el centre de Manlleu en territori pirata.

A partir de les 8 del vespre i fins les 12 de la nit els comerços de Manlleu es concentren al centre i a Dalt Vila oferint activitats, promocions, actuacions i un munt de propostes innovadores perquè els visitants gaudeixin tota la nit.

Des de fa dies els comerciants treballen de manera col·lectiva en noves propostes per omplir de contingut pirata aquesta 5a edició de la Nit de Comerç. Els visitants podran passejar per Manlleu com si estiguessin en una illa de pirates, temàtica que ha inspirat l’ambientació d’espais i carrers d’enguany.

La Nit de Comerç serà un nit plena de sorpreses: DJ, coreografies, photocalls, exposicions, ambientació i decoració d’espais... I no hi faltarà una àmplia oferta gastronòmica per sopar o fer un tastet tot gaudint de l’ambient de festa.

Participen a la Nit de Comerç uns 75 establiments comercials i de restauració que s’ubiquen a la plaça Fra Bernadi, Pl. Dalt Vila, c. Pont, c. Fedanci i c. Sant Jordi, a les mateixes botigues, en locals comercials buits o bé en espais a l’exterior.

La iniciativa compta amb el suport del MAB i de les escoles de dansa i música de Manlleu (Estudi 67, Som Esport i Escola de ballet M. Cinta) i amb la col·laboració de Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya – Comerç.

 


Imatges relacionades

170510 flyer lanitencantada
170510 cartell nit comerc

Data de modificació: 11/05/2017 13:27:33

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter