foto_MartiSerra

MARTÍ SERRA (DSORDER)

@ Disseny / Il·lustració

Barcelona, 1982 — www.dsorder.com

Va estudiar il·lustració i va començar a treballar en diferents estudis i agències de Barcelona, i a crear projectes propis com a Dsorder, per mostrar el seu estil personal.

Va créixer a Manlleu fins que es va traslladar a Barcelona per perseguir el seu somni.

Influenciat per les feines de David Mack, Russ Mills, Ashley Wood, Sergio Toppi,
Alex Trochut, Scott Hansen i estudis com Siscott, Mydeadpony, Psyop, Vasava, Inocuo, Valistika entre milers d’artistes, ha treballat com a freelance per a diferents agències i marques com Hard Rock, Amnesia, Ushuaïa, Montana, Contrapunto, Colacao, TV3, Louis Futon, intergalactic, Cdmmon, Florida135, elrow, MonegrosDF, Binalogue.

Alguns dels seus treballs han estat publicats en llibres, revistes i blogs de disseny com Victionary, 190º Magazine, Vip Style, Neo2, Computer Arts, Belio Magazine, Offf Festival, 40Fakes, Juxtapoz i Fromupnorth.

A la MGA exposa una mostra de la col·lecció “Seasons”, on plasma les expressions de diverses noies mostrant estats d’ànim segons les estacions de l’any. Els tocs de color, la naturalesa escollida i les mirades de les muses, són essencials per definir el missatge de “Seasons”.
També hi ha dues obres de la col·lecció “Sauvage”. Són proves dutes a terme amb tinta xinesa, en les quals buscava l’expressió en la taca i la soltesa en el traç.