ingridpicanyol

Ingrid Picanyol

@ Disseny gràfic

Vic, 1988 – http://ingridpicanyol.com

Després de treballar com a dissenyadora a Suki Design Studio i als estudis neoyorquins RoAndCo i Javas Lehn, treballo com a freelance des de l’emblemàtic edifici del c/Sant Agustí, 5 de Barcelona.

Alguns diuen que els meus projectes tenen una deliciosa simplicitat, d’altres que en destaca un magnífic domini de la tipografía i n’hi ha que parlen d’una meticulosa atenció en els detalls.

Personalment puc dir que m’encanta aquesta feina, i que crec en el poder dels materials i el discurs.
Text Traçabilitats de Sama Genís:

El disseny d’aquest llibre neix amb la intenció de convertir-lo en una peça ceràmica més de l’artista vigatana Sama Genís. Blanca, fràgil i translúcida, com la porcellana. A partir d’un índex taronja central, creat a partir de formes orgàniques que evoquen a tots aquells elements de la natura que constantment rodegen i inspiren la seva feina, el llibre et convida a descobrir el seu particular univers i la seva obra.
Callebaut Ambassadors Seminar de Josep Ma Ribé:

Creat sota la forma del xocolater Josep Ma Ribé, aquest packaging neix amb la intenció de sorprendre els ambaixadors especialitzats de la marca Callebaut, desplaçats d’arreu del món a BCN durant el Seminari Internacional 2014, motivats per a conèixer la cultura i deixar-se sorprendre. Conté 4 tipus de grageas inspirades en els 4 terrenys de Catalunya dins d’un pack dividit en 4 mides segons el tant per cent real que ocupen al territori (21% mar, 30% muntanya, 6% ciutat i 43% camp).