alfred-hitchcock-psssssss5

Ganya

@ Il·lustració

Vic, 1971 – http://ganyacinemaart.com

Realitza els Estudis de Direcció Cinematogràfica al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC). Durant 10 anys es dedica professionalment com a Ajudant i Cap de Producció en sèries i programes de televisió, principalment per a TV3.

Des de fa aproximadament cinc anys i de manera totalment autodidacta, comparteix la passió pel dibuix gràcies al seu pare Josep Gañarul, dibuixant com ell. Del seu pare adquireix la seva passió pel dibuix i la seva tècnica depurada amb el llapis.

Des d’un principi sent la necessitat de plasmar i mostrar la seva gran passió, el cinema. Podríem dir que el dibuix s’alimenta gràcies a l’amor que sent pel cinema, la seva principal motivació. Com ell reconeix, “Primer va ser el cinema … després el dibuix”.

El fort contrast del blanc i negre és el que preval en els seus treballs, tots realitzats a llapis grafit i sobre fusta, donant-li un caràcter molt cinematogràfic. D’aquesta manera i gràcies al fort realisme de les seves obres, sembla que adquireixin vida pròpia.

Ha exposat a Vic, Sabadell, Donostia, Madrid i com exposició més destacada, podem trobar la realitzada l’any 2014 al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Actualment alguns dels seus treballs s’exposen i es venen als EE.UU, concretament a la HERO COMPLEX GALLERY de Los Angeles.

Obres MGA

A la MGA exposa quatre obres. Tot i ser un apassionat del cinema en general, ha optat per mostrar-nos quatre clàssics de la dècada dels 80’. Cinema de “Crispetes” en majúscules, quatre pel.lícules que amb el temps s’han consolidat com a pel.lícules de culte.

EXPOSICIONS DESTACADES

2014 ACTUALMENT EXPOSA PART DE LA SEVA OBRA A “HERO COMPLEX GALLERY” -LOS ANGELES- (EE.UU)

EXPOSICIÓ “FANTASTIC & TERROR” AL PALAU MARICEL DE SITGES. DINS DE LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL DE CINEMA FANTÀSTIC DE SITGES. (Octubre)

EXPOSICIÓ “GANYA CINEMA ART” HOTEL DORMIRDCINE –MADRID-

(Gener)

2013 EXPOSICIÓ RESTAURANT “LA CREPERIA” de VIC.

(Abril-Juny)

EXPOSICIÓ “EL CINE EN BLANC I NEGRE” ESPAI ETC –VIC- AMB COL.LABORACIÓ AMB CINE-CLUB VIC.

(Gener-Març)

2012 EXPOSICIÓ “EL CINE EN BLANCO I NEGRO” CINE PRÍNCIPE –DONOSTIA-

(Octubre)

EXPOSICIÓ “EL CINE EN BLANCO I NEGRO” HOTEL ASTORIA7 –DONOSTIA- (Setembre)