Eudald Palma

@ Il·lustració

Vic, 1985 – eudaldpalma.com

És un il.lustrador i autor català, actualment viu i treballa a la ciutat de Barcelona.

Va començar com a dissenyador gràfic abans d’entrar en el món de la il·lustració, ha estudiat Gràfica publicitària a l’EASD de Vic (2007) i il · lustració a la ESDA La Llotja de Barcelona (2011). Entre els seus treballs figuren campanyes publicitàries, il·lustració infantil i juvenil editorial i concept art per a projectes d’animació.

El 2007 va obtenir el 1r premi de disseny i il · lustració a la campanya publicitària de la fira de l’avet d’Espinelves (Osona) i ha estat escollit per il · lustrar la prestigiosa imatge de la festa major d’hivern de Barcelona en 2012.

Les seves il·lustracions s’han publicat en llibres com ¡Puñetero duende! Algar editorial (2012), El pañuelo es un mundo entre paralelos y meridianas (Larmbooks, 2013) El gran llibre dels somnis (Parramón edicions, 2014), L’ambaixador de Confínia (Chiado editorial, 2014), Las Olimpiadas (Blue Planet Tales, 2015).

Ha exposat en centres com el CCCB de Barcelona (joves il · lustradors, Món llibre 2012, Món llibre 2014), finca modernista del barri de Les Corts de Can Deu de Barcelona (essers fantàstics de la mitologia catalana). El Brot 2013 (6a mostra d’art de Sallent) Sala Vilà i Valentí, Sallent.

El seu treball consisteix a combinar tècniques tradicionals com l’aquarel · la, el grafit i el collage amb les mes actuals com la fotografia i pintura digital, les seves influències són la fantasia, l’art underground, l’animació, el surrealisme, el Lowbrow i la caricaturització entre d’altres.