Ajuntament de Manlleu

Idiomes:

Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Ocupació

Voleu contactar amb nosaltres?  busquesfeina@opemanlleu.cat


 

 

 Placa agència de col·locació

 

L'Agència de Col·locació de l'OPE és un servei dirigit a les persones que busquen feina o que volen millorar la seva feina actual. La seva  finalitat és afavorir la intermediació laboral, ajudant a aconseguir una ocupació adequada als objectius i competències de cada persona i  facilitant a les empreses els treballadors i treballadores més apropiats als seus requisits i necessitats. Més informació


Notícies

 • 17/09/2014

  Programa de millora de l'ocupabilitat 'Tu pots fer-ho'

  Tu pots fer-ho és una acció conjunta de diversos serveis locals d'ocupació de la comarca (Vic, Manlleu, Centelles, Roda de Ter i el Consorci del Lluçanès) amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de professionals d'alta qualificació.

 • 10/09/2014

  Formació elCanal setembre-desembre 2014

  L'espai d'elCanal ha programat una sèrie de tallers i cursos de Millora de l'ocupació i Noves Tecnologies pels següents mesos.Properament us podrem oferir també la programació relacionada amb català, anglès i francés.

 • 03/07/2014

  Horaris juliol a elCanal

  Durant el mes de juliol, l'espai d'elCanal modifica els seus horaris. Es realitzaran una sèrie d'accions formatives i això fa que canviem les hores destinades al servei de Feinateca.

 • 03/06/2014

  Pla de Transició al Treball per a joves de 16 a 21 anys

  Manlleu ha posat en marxa un programa de formació i inserció per a joves majors de 16 anys sense el graduat d'ESO.

 • 29/05/2014

  Preinscripció cicles formatius de grau superior

  El passat 23 de maig es va presentar la convocatòria de preinscripció dels Cicles formatius de grau superior de Formació professional. El període de presentació de sol·licituds és del 27 de maig al 6 de juny de 2014, ambdós inclosos.

 • Vegeu totes les notícies

Agenda

Amb la col·laboració de:

manlleu, capital del Ter