Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

 

El Concurs de Dibuix Manga de Manlleu arriba a la seva 14a edició

A partir del 4 de febrer i fins el 6 de maig estarà obert el període de lliurament de les obres candidates als premis del 14é Concurs de Dibuix Manga de Manlleu. En aquesta edició del 2019 la temàtica serà la màgia i/o la bruixeria.

 

Enguany el Concurs de Dibuix Manga de Manlleu arriba a la seva 14a edició. Com cada any, hi ha premis en metàl·lic, lots de manga i anime, vals de regal, entrades pel Saló del Manga de Barcelona i abonaments pel Festival de Nits de Cinema Oriental de Vic. 

 

La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el dissabte dia 15 de juny, a les 18:30 h.,  a la Sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3). De moment avancem la data i més endavant es detallarà el programa d’actes. 

 

El concurs està organitzat per l'Estudi Tres Llunes, La Font 23 i el servei de Joventut de l’Ajuntament de Manlleu. Al mateix temps, rep el suport de Mimcord S.A., Vicens Piera, Kritic Còmics, Estudi XeviDom i Escolo Joso entre altres. 

 

Després de 14 edicions d’aquest concurs i de tenir-lo ja consolidat en el calendari d’esdeveniments manlleuencs, es treballa per convertir el Concurs de Dibuix Manga de Manlleu en un referent de la ciutat i en un element diferenciador. 

 

 

 

 

Imatges relacionades

190131 Cartell concurs_manga (877 x 1240).jpg

Documentació adjunta

Data de modificació: 19/03/2019 09:00:27

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter